Encara no l’heu tastat?!!!
Valors nutricionals (valors mitjos per 100 g):
Energia 439 kJ/103 kcal
Greixos 4,9 g
Dels quals saturats 1,6 g
Hidrats de carboni 7,8 g
dels quals sucres 0,7 g
Proteïnes 3 g
Sal 1 g
1- Trinxat de la Cerdanya 400g
1- Trinxat de Carbassó 400g
1- Trinxat d´Espinacs 400g
1- Trinxat vegà 400g
1- Pa de fetge Mini 250g
1- Llonganissa peça 270g
1- Llescat de Magret 50g
1- Baiona 400g
1- Panxeta al pebre 375g
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.
Si algun plat defineix la nostra Cerdanya, aquest és el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com barrejar patata, col i cansalada pugui arribar a ser tan bo oi?
Doncs aquesta és la cuina que ens agrada, la que ens feia l’àvia i que nosaltres continuem fent amb tot el mimo del món. Busquem les millors verdures de casa i hi posem la nostra cansalada. Bon profit fans del trinxat!
Ingredients: Patates, col, cansalada, oli d'oliva i sal.
El trinxat de la Cerdanya de tota la vida ara en format Eco; elaborat per gaudir del bon menjar i cuidar de la vostra salut més que mai.
Aquest producte compte amb la distinció del CCPAE, que és l’autoritat de control de productes agroalimentaris ecològics de Catalunya, la qual ha auditat i certificat els nostres productes perquè comptin amb aquesta distinció.
Ingredients: Patates*, col*, cansalada*, oli d'oliva verge extra* i sal. * Procedent d'agricultura ecològica
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC. Transport en fred.
A Carlit som sensibles amb la gent que vol abstenir-se de menjar i fer servir productes d’origen animal i a adoptar un estil de vida basat en el respecte envers els animals.
Dins la gamma de productes Vegans s’exclou tots els productes d’origen animal, incloent-hi ous, productes làctics i, fins i tot, la mel. En el trinxat vegà hem canviat la tradicional rosta de cansalada per ceba caramel·litzada.
Ingredients: Patates, col, ceba, oli d'oliva, sal i sucre.
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC. Transport en fred.
El trinxat és el plat per excel·lència per menjar verdures d’una manera diferent, sentint el gust de la terra al paladar.
Amb aquest trinxat, a Carlit hi afegim espinacs per donar-li un gust suau, lleugerament diferent i aportant una verdura molt rica en aigua (92%), molta fibra i molt poques calories.
A menjar sa i de gust!
Ingredients: Patates, espinacs (30%), cansalada (panxeta de porc), oli d'oliva, sal i all.
Valors nutricionals (valors mitjos per 100 g):
Energia 439 kJ/103 kcal
Greixos 4,9 g
Dels quals saturats 1,6 g
Hidrats de carboni 9,8 g
dels quals sucres 0,8 g
Proteïnes 3 g
Sal 1,1 g
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC. Transport en fred.
Valors nutricionals (valors mitjos per 100 g):
Energia 439 kJ/103 kcal
Greixos 4,9 g
Dels quals saturats 1,6 g
Hidrats de carboni 7,8 g
dels quals sucres 0,7 g
Proteïnes 3 g
Sal 1 g
Com diu el seu nom, les patates emmascarades les fem amb una varietat de la patata negra de molta qualitat, pròpia de llocs de muntanya alts. Hi afegim botifarra negra cuita del perol i una bona rosta de la nostra millor cansalada.
Us en llepareu els dits!
Ingredients: Patata, botifarra negra (Carn, greix i sang de porc, sal, pebre, aroma, estabilitzants (E-452, E-450 i E-451), glicerina, extracte de llevat, espècies i dextrosa)
Valors nutricionals (valors mitjos per 100 g):
Energia 505 kJ/120,7 kcal
Greixos 7,7 g
Dels quals saturats 2,9 g
Hidrats de carboni 8,3 g
dels quals sucres 0,8 g
Proteïnes 4 g
Sal 1,1 g
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC. Transport en fred.
El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a altres comarques dels Pirineus. Tot i que els cansaladers de la Cerdanya se’l van emportar quan van emigrar cap a zones del Pre-Pirineu, a Carlit hem volgut recuperar les nostres arrels de sempre i portar el pa de fetge a la Cerdanya de nou. Us convidem a sentir les arrels de casa nostra amb el pa de fetge Carlit!
Ingredients: Carn i fetge de porc, llet, ous, sal, fècula de patata, espècies, all, antioxidant (E-301) i conservador (E-250).
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.
El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a altres comarques dels Pirineus. Tot i que els cansaladers de la Cerdanya se’l van emportar quan van emigrar cap a zones del Pre-Pirineu, a Carlit hem volgut recuperar les nostres arrels de sempre i portar el pa de fetge a la Cerdanya de nou. Us convidem a sentir les arrels de casa nostra amb el pa de fetge Carlit!
Ingredients: Carn i fetge de porc, llet, ous, sal, fècula de patata, espècies, all, antioxidant (E-301) i conservador (E-250).
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.
El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a altres comarques dels Pirineus. Tot i que els cansaladers de la Cerdanya se’l van emportar quan van emigrar cap a zones del Pre-Pirineu, a Carlit hem volgut recuperar les nostres arrels de sempre i portar el pa de fetge a la Cerdanya de nou. Us convidem a sentir les arrels de casa nostra amb el pa de fetge Carlit!
Ingredients: Carn i fetge de porc, llet, ous, sal, fècula de patata, espècies, all, antioxidant (E-301) i conservador (E-250).
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.
El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a altres comarques dels Pirineus. Tot i que els cansaladers de la Cerdanya se’l van emportar quan van emigrar cap a zones del Pre-Pirineu, a Carlit hem volgut recuperar les nostres arrels de sempre i portar el pa de fetge a la Cerdanya de nou. Us convidem a sentir les arrels de casa nostra amb el pa de fetge Carlit!
Ingredients: Carn i fetge de porc, llet, ous, sal, fècula de patata, espècies, all, antioxidant (E-301) i conservador (E-250).
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.
El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a altres comarques dels Pirineus. Tot i que els cansaladers de la Cerdanya se’l van emportar quan van emigrar cap a zones del Pre-Pirineu, a Carlit hem volgut recuperar les nostres arrels de sempre i portar el pa de fetge a la Cerdanya de nou. Us convidem a sentir les arrels de casa nostra amb el pa de fetge Carlit!
Ingredients: Carn i fetge de porc, llet, ous, sal, fècula de patata, pebre verd (1,5%), ceba, espècies, all, antioxidant (E-301) i conservador (E-250)
*Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.