Trinxat

Trinxat

Trinxat

Si algun plat defineix la nostra Cerdanya, aquest és el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com barrejar patata, col i cansalada pugui arribar a ser tan bo oi? Doncs aquesta és la cuina que ens agrada, la que ens feia l’àvia i que nosaltres continuem fent amb tot el mimo del món. Busquem les millors verdures de casa i hi posem la nostra cansalada. Bon profit fans del trinxat!

Filtres actius

 • Trinxat de la Cerdanya 400g

  Si algun plat defineix la nostra Cerdanya, aquest és el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com barrejar patata, col i cansalada pugui arribar a ser tan bo oi?
  Doncs aquesta és la cuina que ens agrada, la que ens feia l’àvia i que nosaltres continuem fent amb tot el mimo del món. Busquem les millors verdures de casa i hi posem la nostra cansalada. Bon profit fans del trinxat!

  Ingredients: Patates, col, cansalada, oli d'oliva i sal.

  *Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.

  3,75 €
 • Trinxat ecològic

  El trinxat de la Cerdanya de tota la vida ara en format Eco; elaborat per gaudir del bon menjar i cuidar de la vostra salut més que mai.
  Aquest producte compte amb la distinció del CCPAE, que és l’autoritat de control de productes agroalimentaris ecològics de Catalunya, la qual ha auditat i certificat els nostres productes perquè comptin amb aquesta distinció.

  Ingredients: Patates*, col*, cansalada*, oli d'oliva verge extra* i sal. * Procedent d'agricultura ecològica 

  *Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.

  4,69 €
 • Trinxat vegà

  A Carlit som sensibles amb la gent que vol abstenir-se de menjar i fer servir productes d’origen animal i a adoptar un estil de vida basat en el respecte envers els animals.
  Dins la gamma de productes Vegans s’exclou tots els productes d’origen animal, incloent-hi ous, productes làctics i, fins i tot, la mel. En el trinxat vegà hem canviat la tradicional rosta de cansalada per ceba caramel·litzada.

  Ingredients: Patates, col, ceba, oli d'oliva, sal i sucre.

  *Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.

  3,75 €
 • Trinxat d'espinacs 400g

  El trinxat és el plat per excel·lència per menjar verdures d’una manera diferent, sentint el gust de la terra al paladar.
  Amb aquest trinxat, a Carlit hi afegim espinacs per donar-li un gust suau, lleugerament diferent i aportant una verdura molt rica en aigua (92%), molta fibra i molt poques calories.
  A menjar sa i de gust!

  Ingredients: Patates, espinacs (30%), cansalada (panceta de porc), oli d'oliva, sal i all.

  *Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.

  3,75 €
 • Trinxat de carbassó 400g

  El gust suau del carbassó amoroseix encara més el nostre trinxat. A més d’un gust suau, el carbassó aporta al nostre trinxat un alt contingut en antioxidants, vitamina C, i també betacarotè i flavonoides, que ens ajuden a tenir una pell sana i a tenir les defenses a punt.
  Encara no l’heu tastat?!!!
  Ingredients: Patates, carbassó (40%), ceba, cansalada (panceta de porc), oli d'oliva i sal.
  *Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.
  3,75 €
 • Patates emmascarades 400g

  Com diu el seu nom, les patates emmascarades les fem amb una varietat de la patata negra de molta qualitat, pròpia de llocs de muntanya alts. Hi afegim botifarra negra cuita del perol i una bona rosta de la nostra millor cansalada.
  Us en llepareu els dits!

  Ingredients: Patata, botifarra negra (Carn, greix i sang de porc, sal, pebre, aroma, estabilitzants (E-452, E-450 i E-451), glicerina, extracte de llevat, espècies i dextrosa)

  *Condicions de conservació pels productes: entre 0 i 5ºC.

  3,75 €